Samenvatting: SIA lanceert SIAchain, nieuwe infrastructuur op basis van Blockchain voor financiële instituties, bedrijven en overheidsorganen

MILAAN–()–SIA heeft een nieuw platform ontworpen en geproduceerd, genaamd SIAchain, ter ondersteuning van financiële instituties, bedrijven en publieke overheidsorganen bij het ontwikkelen van veilige, beschermde, innovatieve applicaties op basis van blockchaintechnologie.

Verbeterde en vereenvoudigde processen, optimalisatie van beheerskosten, infrastructurele investeringen en uitruil van technische kennis – dit zijn de belangrijkste aspecten die hebben geleid tot de grote belangstelling voor het baanbrekende fenomeen blockchain. Een latest rapport van het World Economic Forum schatte dat het wereldwijde totaal aan investeringen in deze technologie door bedrijven en organisaties in de afgelopen drie jaar 1,four miljard greenback bedroeg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.